...

Wydarzenia / wszystkie grupy

14 - 16 PAŹDZIERNIKA

Łukasz (Steward) pracuje w Tanoshii od 2 lat.Potrafi zaserwować potrawę od najprostszej do najbardziej praco i czasochłonnej. Deser Mus malina-mango z karty menu to jego dzieło.

W ten weekend zaproponował Nam dwa dania:

 

DANIE GŁÓWNE

Smażony okoń morski, podany na kapuście włoskiej w akompaniamencie krewetek tygrysich, edamame, konfiturowanych pomidorków cherry oraz mini fondantów ziemniaczanych, wykończony maślanym sosem limonkowym.

 

PRZYSTAWKA

Mięso kraba z kandyzowaną skórką limonki, podane na chrupkach tempury oraz paście avocado, chilli i kolendry, wykończone chrupkami z jarmużu.

 

 

ZAPRASZAMY !!!




14 października 2016, piątek [1333] GRUPA OGÓLNA
Kalendarium wydarzeń
<< październik 2016 >>
Pon Wt Śr Cz Pt So Nd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Tanoshii poleca
  • Zestawy
    Set Karafuru NEW! (28szt.): tara futomaki 6szt., noun tuna roll 9szt., dragon ebi roll 9szt., shake 2szt., ebi 2szt. *zdjęcie przykładowe.
    97,00 zł
  • Tempura
    Maguro tempura:
    33,00 zł/porcja
  • Napoje
    Kropla beskidu: 0,33l 7zł 0,75l 14zł
    7,00 zł/0.33l
  • Napoje
    Cappucino:
    9,00 zł/szt
  • Menu dla dzieci
    Tori tempura: Chrupiące kawałki kurczaka w panierce panko podane ze słodkim sosem teriyaki.
    16,00 zł/porcja
  • Napoje
    Latte:
    10,00 zł/szt
  • Zupy
    Tom yum z kurczakiem:
    17,00 zł/porcja
  • Nigiri
    Ebi:
    15,00 zł/2 szt.
  • Sałatki
    Salmon sarada :
    28,00 zł/porcja
Newsletter Tanoshii
Odwiedź Tanoshii
O nas   |   Wydarzenia   |   Menu   |   Galerie   |   Ciekawostki   |   Współpraca   |   Kontakt   |   Zamówienia on-line   |   Zapytania
~ copyright © 2012-2017 Tanoshii ~ site by AlterStudio ~ all rights reserved ~ 180079 / 72 / 9 ~