...

Wydarzenia / wszystkie grupy

14.02.2017 WALENTYNKI

Zacząłeś myśleć już gdzie tu by spędzić dzień zakochanych?! 

Chcesz zaskoczyć swoją drugą połówkę 

 

wykwintną kolacją w restauracji 

lub

romantycznym wieczorem w domu przy lampce  

dobrego szampana i najlepszym sushi? 


 

Przedstawiamy propozycję menu walentynkowego.  

Proponujemy również skorzystanie z promocji na szampana Moet Brut.  


 

Dzwońcie i rezerwujcie stoliki. Ilość miejsc ograniczona.  

+48 85 744 54 64 

+48 783 44 54 64 

 

❤️


9 lutego 2017, czwartek [3998] GRUPA OGÓLNA
Kalendarium wydarzeń
<< luty 2017 >>
Pon Wt Śr Cz Pt So Nd
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Tanoshii poleca
  • Desery
    5. Szarlotka z jabłkami barwionymi na czarno, podawana na ciepło z gałką lodów śmietankowych NEW!:
    15,00 zł/porcja
  • Zupy
    3. Misoshiru: Tradycyjna japońska zupa z pasty sojowej z wodorostami wakame i serkiem tofu.
    13,00 zł/porcja
  • Desery
    2. Mus malina-mango z gałką lodów śmietankowych:
    15,00 zł/porcja
  • Dania główne
    5. Thai satay NEW!: Popularne danie kuchni tajskiej. Szaszłyki z kurczaka w kremowym sosie orzechowym, podane z ryżem i sałatką z czerwonej cebuli i ogórka.
    29,00 zł/porcja
  • Sałatki
    1. Salmon sarada: Łosoś podany na sałacie lodowej z pomidorkami koktajlowymi, ogórkiem, wodorostami wakame, cebulą, kiełkami, papryką i majonezowym dressingiem wasabi.
    29,00 zł/porcja
  • Przystawki
    8. Yaki ika : Grillowany kalmar podawany na białej kapuście z autorskim sosem.
    19,00 zł/porcja
  • Uramaki
    10. Dragon ebi roll: tatar z krewetek owinięty naprzemiennie awokado i łososiem
    22,00 zł/6szt
  • Temaki
    Temaki : Skomponuj własnego rożka. Do jednego głównego składnika dobierz 3 dodatkowe. Główny składnik: łosoś, krab soft shell w tempurze, tuńczyk, węgorz, krewetka gotowana, krewetka w tempurze. Składniki dodatkowe: sałata, ogórek, awokado, kanpyo, oshinko, grzybki shitake. Sosy: spicy mayo, sweet mayo, serek philadelphia, sos shiracha, sos teriyaki.
    19,00 zł/porcja
  • De lux
    4. Kani tempura maki : Krab soft shell w tempurze z zielonymi szparagami, owinięty opiekanym łososiem z lekko pikantnym sosem, posypany chrupiącymi płatkami tempury, podany na sosie ostrygowym.
    39,00 zł/6szt
Newsletter Tanoshii
Odwiedź Tanoshii
O nas   |   Wydarzenia   |   Menu   |   Galerie   |   Ciekawostki   |   Współpraca   |   Kontakt   |   Zamówienia on-line   |   Zapytania
~ copyright © 2012-2019 Tanoshii ~ site by AlterStudio ~ all rights reserved ~ 225349 / 51 / 6 ~